Pages

Ads 468x60px

Tüp Bebekte Başarı İçin Kilo Verin

Obezite ve kilolu olma sorunu birçok ülkenin büyük sorunlarından biridir.

Özellikle gebe kalmaya çalışan ve tüp bebek tedavisi gören/görecek kadınların fazla kilolarından kurtulması gerekir. Obezite ve ekstradan her bir kilo kısırlık nedenidir. Halkın %10’u bu sebeple çocuk sahibi olamaz. Hızla yükselen bu tehdit sağlığı kötü etkiler. Bu kadınlar komplikasyon riski altındadır ve tüp bebek tedavisinde ciddi anlamda şanssız ve risk altındadır. Erkeklerde de fazla kilolu olmak kısırlık yapabilir. Tüp bebek tedavisine gelen 10 hastadan 3-4 ü obez veya aşırı kiloludur. Ayrıca gebe kalınsa bile gebelik sorunları, diyabet, hipertansiyon ve bebek riskleri vardır.

Vücut kitle endeksinin 19 ila 25 arasında olmasını sağlayın ve ondan sonra çocuk sahibi olmayı düşünün. Tüp bebek denemeleri de böylece başarılı olacak şansınız artacak ve sağlıklı bir gebelik yaşayacaksınız. Yumurtlama sağlayacak tüp bebek ilaçlarının etkinliğini azaltır. Polikistik over sendromu ve kistlere neden olabiliyor. Kanama ve yaralanma riskini artırır. Yumurtlama ve yumurtalık sorunlarına yol açar. Tansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açar. Gebelikle kilonun önemli bir bağı vardır ve stratejiyi iyi kurmak gerekir.
Kaynak7gunsaglik.com

1 yorum:

  1. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Dilerseniz hamilelikte duygusallık ve protein diyeti sitesini ziyaret edebilirsiniz..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...