Pages

Ads 468x60px

Kuru Ciltler Nasıl Temizlenir, Bakımı Nasıl Yapılır?

Yatmadan önce yüzünüzü iyice yıkayın ki, bu altın kuraldır. Kirli makyajlı bir ciltle sakın uyumayın.

Ölü deri hücreleri, bakteri, yağ, kir gibi kalıntılar deriye işlemesin. Gözenekler tıkanırsa iltihaba sivilceye deri sorunlarına yol açar. Sadece suyla hafifçe yüzünüzü yıkayın. Sabun ve sert kimyasallardan uzak durun. Cildin kurumasına neden olan sabun ve sabun içerikli maddeleri kullanmayın.

Parfüm, alkol, paraben ve benzeri kimyasallı ürünleri yüzünüze sürmeyin. Glikolik asitli temizleme ürünlerini kullanmadan önce dermatoloğa danışın. Fırçalama, havluyla sert darbeler, hızlı ve kabaca yüz temizliği gibi şeyler cildi tahriş eder. Olabildiğince nazik ve yumuşak olun.

Cilt tipinize uygun bir sıvı jeli avcunuzun içinde yayıp güzelce cilde yedirin. Parmak uçlarınızla yüzünüze masaj yapın. Ölü deri hücreleri ve pullanma ile dökülmeleri peeling ile aşın. Doğal lif ve meyveli karışımlar ile maske, peeling, nemlendirme bakım seansını haftada 1 uygulayın. Buhar uygulaması da gözenekleri açar ferahlık verir. Kaşıntı, kızarma, acı hissederseniz ürünleri kullanmayı bırakın..Haber Kaynagı.7gunsaglik.com,

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...