
Sağlıksız gıdaları aşırı sos, tuz ve yağı kullanmadan sağlıklı ve hafif bir öğüne ne dersiniz? Beslenme ve Diyetetik Akademisi nasıl sağlıklı lezzetli ve hafif salata yapılacağını anlattı.
Salataya eklemek için besin açısından zengin omega 3 yağlarını içeren çok değerli bir meyve olan avokado kullanın. Baştan avokadoyu dilimleyin. Mevsimine göre en taze besinleri seçin.
Kekik, maydanoz, biberiye, nane, adaçayı yaprağı, Frenk ya da taze soğan, kuru otlarla güzel bir karışık salata yapın. Sağlıklı bir yağ seçin. Zeytinyağı salataya çok yakışır ve az konulmalıdır. Taze meyvelerle lezzete lezzet katın. Nar, şeftali, nektarin, kiraz, üzüm ve isteğe göre karpuz dilimleri eklenebilir.
Kaynak7gunsaglik.com
0 yorum:
Yorum Gönder