Pages

Ads 468x60px

Her Mutfağın İhtiyacı Olan Sağlıklı Besinler

İyi ve sağlıklı beslenmemiz gerek ve bunun için başarılı bir stoklama yapmalıyız. Kendinizi ayarlayın ve öğrenmeye hazırlanın.

Her evin mutfağında olması gereken sağlık ve şifa dolu 5 besini öğrenelim.

Elma Sirkesi. Elma sirkesinin yararları saymakla bitmez. Kilo verdirir, sirke sindirime çok iyi gelir. Tıkanıklık hissi ve hazımsızlığa bire birdir.

Detoks etkisi yaratarak hem enerji verir hem mideyi dinlendirir toksinleri atar ve kalori yakımını sağlar. Ballı elma sirkesi burun tıkanıklığını açar. Kırmızı biber, çay ve benzeri tatlarla birleştirilebilir. Salata ve soslarda harikadır.

Ispanak. Makarna, börek, çorba, salata gibi pek çok yemeğin içine girebilir bu harika demir kaynağı sebze. Bu faydalı gıdayı çoğu yemekte kullanın. Demir, magnezyum, A vitamini, K vitamini içerir.

Keten Tohumu. Güç ve enerji verir, kalori yaktırır. Kahvaltıda yulaf ezmenize birkaç adet ekleyin. Çorba ve çay gibi sıcak sıvılarla çok iyi gider. Lif ve protein deposudur. Tokluk hissi verir.

Meyve. En kolay ağıza atılan aperatif ara öğünlerdir. Elma, armut, muz, nar, kivi, portakal, mandalina ve daha fazlası. Mevsiminde bulunan meyvelerden yararlanın. Tüm vitaminleri onlarda bulabilirsiniz.
Yoğurt. Yine her yemekte ve yardımcı gıdalarda kullanılabilir. Kalori keser, kalsiyum içerir. Laktoz hassasiyeti olanlar hariç herkes tüketmelidir. Haber Kaynagı.7gunsaglik.com,

1 yorum:

  1. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Dilerseniz hamilelikte duygusallık ve protein diyeti sitesini ziyaret edebilirsiniz..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...