Pages

Ads 468x60px

Bu Yaz Güzel Görünmenin 10 Sırrı

1. Işıltı ekleyin. Kol, sırt, göğüs, omuz ve bacak gibi dekolte bölgelerinize ışıltılı parıltılı simler, vücut kremleri ve fondötenler sürün.

Çok daha etkileyici görünecek büyüleyeceksiniz. Yüz ve vücut için üretilen bu parıltılı kremler tam size göre. Avcunuzun içinde nemlendirici kremi eritip vücudunuza ve yüzünüze iyice yedirin.

2. Okyanus mavisi göz makyajını deneyin. Karayip denizi tonları yaza yakışacak. Su geçirmez uzun ömürlü göz kalemleri göz kapaklarına da uygulanabilir. Turkuaz tonları yazın favorisi.

3. Dudakları nemli gösterin. Parlak ve şeffaf parlatıcı rujları tercih edin. Fresh taze ve hoş duracak. Metalik tonları enfes duracak serinlik etkisi yaratacak. Nemlendirici krem de kullanarak dudak kuruluğunun önüne geçin. Dayanıklı olması için ilk katmanı dudak kalemi ile hafifçe geçin.

4. Kirpiklerinizi gösterin. Minimum sade makyajda maskaranın yeri önemlidir. Su geçirmez bir maskara ile kirpiklerinize volum verin. Uzatın, kalınlaştırın ve kıvırın.

5. Su dalgaları oluşturun. Saçlar bir kadını güzel gösteren unsurlardandır. Hindistan cevizi ve shea yağları ile saçlarınızı besleyin, nemlendirin. Ürünler ve hafif maşa yardımıyla bukleler oluşturun dalga spreyi ile sabitleyip ellerinizle hafifçe dağıtın.

6. Pembe yanaklar. Bronz ve pembe tonları birleştirin. Krem allık ile doğal ve güzel bir görünüm elde edin. Parlak sedefli ve mat tercih sizin.

7. Bronzluk elde edin. Sağlığa zarar vermeyen cilt dostu bronzlaştırıcı ürünler kullanabilirsiniz.

8. Saçlarınıza parlaklık verin. Güneş, deniz klorü ve rüzgar saçları mahveder. Bunlardan saçlarınızı iyi koruyun sıkça bakım yapın. Nem ve parlaklık için yağlı veya kuru saça ıslakken bakım yapın.

9. Yüzünüzü taze tutun. Cildinizi ışıldasın, yağlı parlak cilde son. Temizleyici ve nemlendirici ürünler size göre. Temizleme sütü idealdir.

10. Parfüm etkisi. Narenciye ve taze meyve kokuları ferahlatır. Yaz kokuları cildinize işlesin.
Kaynak7gunsaglik.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...